Tapiola 1960-luvulla

Muistelmia puutarhakaupungista ja sen ihmisistä

”Tapiola 1960-luvulla” sivustolla on jäseniä tällä hetkellä (16.05.2009) 114 henkilöä, tosin eräs henkilö ilmeisesti tuplasti. Miehiä ja naisia on lähes yhtä paljon, naisia 56 kappaletta ja miehiä 58 kappaletta. Valtaosa porukasta asuu edelleen Espoossa ja pääkaupunkiseudulla. Tapiolassa asuu vielä 14 henkilöä. Uuden asuinmaan on löytänyt 4 henkilöä Italiasta, yksi Yhdysvalloista, yksi Iso-Britanniasta ja yksi Ranskasta.

Suuri joukko on syntynyt 1950-luvun alkupuolelle, mutta mukana on myös 1960-luvulla maailmaan putkahtaneita.

Monet meistä ovat aikanaan asuneet jopa useissa osoitteissa Tapiolassa, siksi entisten kotikatujen määrä on suurempi kuin yhteisön jäsenten lukumäärä.

Entisiä itätapiolalaisia on joukoissamme runsaasti, vajaat 80 ja Länsi-Tapiolassa asuneita lähes 50, pohjoistapiolalaisten osallistuminen on ainakin vielä vähäistä. Ainakin Kaskenkaatajantien, Kontiontien, Mäntyviidan ja Otsolahdentien porukkaa on jo sen verran koossa, että heillä voisi olla kiinnostusta tiiviimpään muistojen ja tunnelmien vaihtoon, ja oman ryhmän perustamiseen.

Kiitos teille kaikille kiinnostuksesta, innostuksesta ja aktiivisuudesta.

Tarkemppaa tilastoa löydät tästä liitteestä

KEITÄ ME OLEMME.pdf

Katselukerrat: 90

Kommentti

Sinun tulee olla Tapiola 1960-luvulla:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Tapiola 1960-luvulla

Kommentoinut Hannu Tervonen 20. toukokuu 2009 12:43
Jeps,

Olet oikeassa, kiitos tarkkasilmäisyydestä Suvi.

Tilasto oli alunperin oikein, mutta kun poimin sen uudestaan excel -taulukosta, jonka sivusto tuottaa verkkovalvojalle, siellä oli tietoja mennyt vääriin sarakkeisiin ilmeisesti siitä syystä, että joidenkin esitäytetyt tiedot eivät ole ihan oikeassa paikassa. Selauskomennolla sitten tietysti jäi puuttumaan jotakin.

Jotkut tiedot näkyvät myös julkisesta jäsenluettelosta ja ne olisi pitänyt tietysti tarkistaa sieltä, eikä verkkovalvojan taulukosta. Kiireessä ei aina ajattele ja silloin sattuu aina kaikenlaista.

Huomiosi on nyt oikaistu. Varmaan löytyy vieläkin virheitä ja puutteita, korjataan ne sitten, kun 500 henkilön jäsenmäärä ylittyy, heh.
Kommentoinut Suvi Kukkavuori (Boudet) 19. toukokuu 2009 23:55
Hienoa Hannu, että olet alkanut tekemään meistä tentisistä tapiolalaisista tilastoa. Ulkosuomalaisten kohdalla huomasin pienen virheen: Italiassa asuu kokonaista 4 jääsentä, Iso-Britanniassa 1, USA:ssa 1 ja Ranskassa 1.

Tietoja

Hannu Tervonen on luonut tämän Ning-verkoston.

© 2018   Created by Hannu Tervonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot