Tapiola 1960-luvulla

Muistelmia puutarhakaupungista ja sen ihmisistä

Hannele Vuorensola os. Partiala
 • Nainen
 • espoo
 • Suomi
Jaa Facebookissa Jaa

Hannele Vuorensola os. Partiala:n ystävät

 • anja mikola-dobler
 • Jorma Vuorensola
 • Mervi Juutilainen (Mepa)
 • Meri Kajanne
 • Juha Juutilainen
 

Tervetuloa, Hannele Vuorensola!

Profiilitiedot

Entinen kotikatu Tapiolassa
Menninkäisentie
Asuinvuodet Tapiolassa
1955-1966
Koulut Tapiolassa
Aarnivalkean kansakoulu, Tapiolan Yhteiskoulu

Hannele Vuorensola os. Partiala:n kuvat

 • Lisää kuvia
 • Näytä kaikki

Hannele Vuorensola os. Partiala:n videot

 • Lisää videoita
 • Näytä kaikki

Kommenttitaulu (14 kommenttia)

Sinun tulee olla Tapiola 1960-luvulla:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Tapiola 1960-luvulla

25. toukokuu 2011 kello 18:43 Immonen Pekka sanoi...

Hei Hannele. Tunnistan itseni kahdessa still-kuvassa,olen se pikkupoika,jolla on "lentäjän" hattu päässä ja punaiset posket. asuin menninkäisentie 10:ssä

terv Pekka Immonen

19. huhtikuu 2010 kello 00:01 Meri Kajanne sanoi...
Hei Hannele!Tuo edellisen viestin jälkeen läksin etsimään kuvia ja unohduin tuntikausiksi kaikenlaiseen isän jäljiltä jääneeseen.Tuli siellä teidänkin nimi vastaan.Ihan Tapiolaan liittyviä dioja löysin n. 10,Otaniemestä muutaman. Jossakin, esim mökillä saataa olla lisää,mutta luulen että suurin osa on hävinnyt.Lisäksi löysin joitakin isoja negoja Tapiolan alkuajoilta.Joitakin paperikuvia on ja tietenkin omia kouluaikaisia kuvia.Joten jos jotenkin voit niiden kanssa joskua auttaa,niin olisipa mukava juttu.
terveisin Meri
10. huhtikuu 2010 kello 17:04 Meri Kajanne sanoi...
Hei Hannele! Olenhan se minä sieltä Menninkäisentieltä, 6 I:stä itse asiassa.Minulla on sellainen mielikuva,että J olisi jätetty välistä.Meidän toisella puolella asuivat ensin Ratiat sitten Hartokarit ja toisella Mattilat.Itse asiassa Ratian Jukkaan törmäsin kymmenien vuosien jälkeen TYK:n 50v juhlissa.Asuu Jyväskylän suunnassa.Sinun nimesi herätti myös tuttuja kaikuja heti kun se ilmestyi sivustoille.Mutta siihen toiseen asiaan.Minulla on niitä dioja jonkin verran, kaitafilmit saattavat olla iäksi kadonneet,eikä todellakaan ole taitoa saati välineitä saada niitä uuteen uskoon.Apu siis olisi tervetullutta.Meillä ei ole vielä muuten perustettu Menninkäisentien tai vanhan keskustan jengiä.Pitäisiköhän sellaista ruveta miettimään,kun pikkuhiljaa niiltäkin kulmilta alkaa tänne ihmisiä tulla.
Kevätterveisin Meri
7. huhtikuu 2010 kello 15:36 Sinikka English os. Ketola sanoi...
Hei Hannele ja lampimat terveiset taalta Washington DC:n kupeesta!
Hillevi on siskoni, sukunimeltaan Manninen ja on kolmen komean pojan aiti ja viiden suloisen lapsen isoaiti. Hanen miehensa, Uolevi, valitettavasti kuoli viime marraskuussa. Hillevi on itse asiassa ylihuomenna tulossa tanne meille!!! Naytan hanelle nama sivut ja han voi ottaa Sinuun yhteytta.
Asuimme Hagalundin kartanossa, josta muistokuvasi ovat. Se oli ihana paikka kasvaa ja lapsuudesta on mahtavia muistoja.
No, nyt tassa valissa Skypasin Hillevin kanssa ja han kertoi valtavasti terveisia!
Sanoi, etta on ajatellut Sinua usein. Han on facebookissa, Hillevi Mannisen nimella, joten voit loytaa hanet sielta!
Meilla on ollut taalla aivan hurjat helteet, yli 30 astetta, joten saapas nahda, miten Hillevi sopeutuu saihin. Odotan hanta hurjasti.
Hyvaa kevaan jatkoa ja Hillevi kylla ottaa Sinuun yhteytta.
Terv. Sinikka
7. huhtikuu 2010 kello 12:31 Hannu Tervonen sanoi...
Kiitos Hannele kannustavista sanoistasi.

Perustaessani näitä sivuja en aavistanut sitä, kuinka monelle muullekin Tapiolassa vietetyt ajat ovat todella muistorikkaat, ja nämä sivut näyttävät toimivan hyvänä ankkurina ja kiinnityskohtana lapsuuden ja nuoruuden elämyksiin.
31. maaliskuu 2010 kello 18:15 anja mikola-dobler sanoi...
hei hansu, kiva kuulla sinusta taas yli 40 vuoden jälkeen. me emme nähneet tapiolassa, vaan sinä tapasit sisareni tuulan, joka silloin kertoi minun asuvan sveitsissä. asuin, opiskelin, menin naimisiin ja työskentelin sveitsissä 30 vuotta. vuonna 2000 muutimme mieheni kanssa tänne eteläkreetalle etuajassa rauhallisempaa elämää viettämään ja eläkepäiviä odottelemaan. viihdymme loistavasti ja kaikkialla riittää mielenkiintoista tekemistä, täälläkin. entä te? mitä kilille kuuluu? miten olette noin pärjäilleet nämä 40 vuotta? mitä teistä tuli isona? olisi kiva kuulla kuulumisianne vaikka enemmänkin. kertoilen myös omasta maailmankiertäjäelämästäni, jos teitä jokin siinä kiinnostaa. elikkä kuulemisiin jo aivan liian kesäiseltä kreetalta! anja
30. maaliskuu 2010 kello 22:05 Hannu "Hande" Hartokari sanoi...
Hei Hannele, muistan kyllä sinut. Asuit vastapäätä Menninkäisentien toisella puolella, jonne meidänkin perhe myöhemmin muutti. Katselin mainioita kaitafilmejäsi. En olen varma siinä esiintyvistä ikätovereistamme. Saatan niistä joku olla minäkin.
27. maaliskuu 2010 kello 20:24 Juha Juutilainen sanoi...
Terve vielä. Vaimoni on näppärä tietokoneen käsittelijä. Pyysin hänet äsken tänne katsomaan kommenttiasi ja innostui heti. Te hoidatte itse jatkot.
27. maaliskuu 2010 kello 18:15 Juha Juutilainen sanoi...
Huvittaa se että olen tässä huushollissa se tallentaja ja vaimoni Mervi hoitaa kuvankäsittelyn. Joulukortit ym. Ja hyvin. Katsotaan mitä saan aikaan.
26. maaliskuu 2010 kello 13:13 Juha Juutilainen sanoi...
MIten muuten itse laitoitte rainat digimuotoon ? Jotkut kuvaa suoraan valkokankaalta. Minulla on laitteet millä vanhat VHS:t ovat siirtyneet nykyaikaan. Ensimmäinen videokamera on vuodelta -85 eikä maksanut edes paljon... On sekä rainaa että VHS:ää Tapiolasta myös. Siskoni Elina on nyt Ylellä töissä ja teki aikanaan hienon (silloin Ruotsissa vastaavissa hommissa) "Juutilaisten kultaiset vuodet" videon missä on rainoja laitettu ammattilaisten käsissä VHS muotoon. Oma kasettini on tälläkin hetkellä "Parta-Pekka" Juutilaisella Soukassa.

Yhtä kaikki viestitän tällä sitä että täältäkin pesee ja linkoaa sitten myöhemmin.
Katson ajan kanssa läpi kaikki rainat mitä isäni ja myös isoisäni jälkeen jäi.
 
 
 

Tietoja

Hannu Tervonen on luonut tämän Ning-verkoston.

© 2018   Created by Hannu Tervonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot