Tapiola 1960-luvulla

Muistelmia puutarhakaupungista ja sen ihmisistä

Valokuvien hallinnan uudet ohjeet

Valokuvien liittämisen hallinta ja kuvien kohdentaminen on osoittautunut sen verran hankalaksi, että olen muuttanut kuvien näkymisen perusasetuksia. Monet ovat aivan turhaan poistaneet uudet valokuvansa, kun niiden säätäminen vain omalla sivulla näkyväksi ei ole onnistunut.

Oletuksena on nyt, että lataamanne kuvat EIVÄT NÄY ETUSIVUN DIAESITYKSESSÄ, vaan vain omalla henkilökohtaisella sivullanne. Eli voitte huolettomasti lisätä kaikenlaisia kuvia, ne eivät näy aluksi etusivulla.  Omalla sivullanne olevia kuvia voitte puolestaan säätää niin kuin ennenkin eli, haluatteko kuvan näkyvän kaikille, vain ystävillenne tai vain itsellenne.

Kun laitatte vanhoja 1960 –luvun Tapiolaa koskevia kuvia, niin voitte lähettää minulle viestin, mitkä kuvat haluatte näkyviin diaesitykseen. Muistakaa silloin jättää kuvan vaihtoehtoasetukset sellaisiksi, että kuvaa voivat katsella kaikki. Voin myös valita oma-aloitteisesti kuvakokoelmastanne ne 1960 –luvun Tapiolaa esittävät kuvat etusivulle, mikäli  annatte siihen luvan.

Tämä koskee tulevia kuvia, nykyiset 1960-luvun Tapiolan kuvien asetukset säilyvät entisellään ellette erityisesti halua toisin. Jos  jokin kuva ei näy epähuomiossa etusivulla uusien asetusten johdosta, laittakaa postia minulle.

Uusien määrittelyjen takia kuvien järjestys diaesityksessä muuttuu jonkin verran.


Hannu täällä

Verkkoyhteisön ylläpitäjä

 

Tämä viesti on lähetetty kaikille verkkoyhteisön jäsenille

Viimeisin päivittäjä: Hannu Tervonen Heinä 21, 2009.

Tietoja

Hannu Tervonen on luonut tämän Ning-verkoston.

© 2018   Created by Hannu Tervonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot