Tapiola 1960-luvulla

Muistelmia puutarhakaupungista ja sen ihmisistä

Suosituksia valokuvien liittämisestä

Kun valokuvia lisätään sivustolle, olisi mukavaa, jos kuvat jaoteltaisiin jollain tavalla eri albumeihin. On myös suositeltavaa, että omat henkilökohtaisiksi tai ystäville tarkoitetut kuvat pidetään erillään sellaisista kuvista, joilla on yleistä merkitystä Tapiolan kehittymisen, ilmapiirin ja tunnelman kannalta kuten 1960-luvun maisemat, rakennukset, erilaiset tapahtumat jne.

Tämä tapahtuu kohdasta ”muokkaa kuvaa” vastaamalla kysymykseen ”Kuka saa katsoa kuvaa ?”. Vastaamalla ”kuka tahansa” kuva menee albumiin, josta pyörii etusivulla kuvien diaesitys. Eli tähän toivotaan vain näitä Tapiolan yleisilmettä, elämää ja sen muuttumista koskevia vanhoja valokuvia.

Henkilökohtaisiin kuviin laitetaan vaihtoehto, että kuvaa saa katsoa ”vain omat ystäväni” tai ”vain minä”. Tällöin henkilökohtaiset perhekuvasi eivät näy diaesityksessä silloin, kun olet kirjautuneena ulos. Kun olet kirjautuneena sisään, perhekuvasi näkyvät myös Tapiolan 1960-luvun kuvien seassa. Muistathan sen, että vain ne ystävät näkevät kuvasi, jotka olet kutsunut ystäväksesi verkkoon. Sehän tapahtuu kohdasta ”Oma sivuni” vasemmanpuoleisesta sarakkeesta kohdasta ”Ystäväni”.

Tämä vain siksi, että kun kuvien määrä sivustolla lisääntyy, ei tietenkään ole kovin mukavaa, jos suuri määrä henkilökohtaisia kuvia pyörii etusivun diaesityksessa 1960-luvun Tapiolan yleiskuvien joukossa.

Uusia henkilökohtaisia kuvia ei tietenkään kannata poistaa, jos ne joutuvat erehdyksessä etusivun yleisen näkymän diaesitykseen, kannattaa vain muuttaa kuvan määrittelyä. Olen aivan varma, että monet ystävät haluavat katsoa tosi mielellään valokuvia siitä, mitä entiset kaverit nykyään puuhaavat ja miltä näyttävät. Laittamalla tälläisia kuvia oman sivunne ystäväalbumiin ilahdutatte monia. 


Kertomuksiin ja juttuihin kuvat liitetään suoraan kertomuksen tekstilaatikon kuvaikonista. Kuva ilmaantuu tekstiin koodimuodossa tekstin alkuun, jolloin koodinpätkää voi sitten siirrellä siihen kohtaan tekstiä, johon haluaa kuvan ilmestyvän (riippuu käytettävästä selaimesta, mihin kohtaan tekstiä koodirivistö ilmestyy).

Viimeisin päivittäjä: Hannu Tervonen Helmi 22, 2009.

Tietoja

Hannu Tervonen on luonut tämän Ning-verkoston.

© 2018   Created by Hannu Tervonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot