Tapiola 1960-luvulla

Muistelmia puutarhakaupungista ja sen ihmisistä

Henkilökohtaisten viestien poistamisesta

Joillekin on  aiheuttanut hieman hämmennystä se, että heidän lähettämänsä viestit ovat poistuneet vastaanottajan verkkosivuilta. Viestejä pitäisi pystyä poistamaan ainoastaan henkilökohtaisen sivun omistaja eli viestien vastaanottaja itse tai verkkoyhteisön ylläpitäjä eli minä.

Verkkovalvojana poistan henkilökohtaisia viestejä ainoastaan, jos ne ovat ilmoitetun keskusteluetiketin vastaisia, mutta näin ei ole toistaiseksi tarvinnut menetellä. En ole joutunut poistamaan edes valokuvia, vaikka niiden lataamisessa on ollut monenmoisia ongelmia. Mikäli poistan jotakin sivuiltanne, ilmoitan luonnollisesti siitä teille henkilökohtaisella postilla.

Eli lähettäjän on syytä kysyä ensisijaisesti viestin vastaanottajalta, onko hän poistanut viestin sivultaan esimerkiksi siksi, että on pitänyt viestin julkista näkymistä liian intiiminä.

Jotkut ovat saattaneet poistaa sivustoltaan viestejä itse epähuomiossa. Viestin poistaminen tapahtuu oikeasta yläkulmasta olevasta rastista. Poistamisessa on syytä käyttää harkintaa, sillä POISTETTUJA VIESTEJÄ EI PYSTY PALAUTTAMAAN.

Vaihtoehtona voi olla vielä, että Palo Alton pojille, jotka ylläpitävät ja kehittävät alustaa, on sattunut koodaustyössä jokin lapsus. Eli jos jotain mielestänne yllättävää on tapahtunut sivullenne, niin ilmoittakaa siitä minulle henkilökohtaisen sähköpostin (kirjekuori-ikonin) kautta, niin selvitetään asiaa.

Hannu täällä
verkkoyhteisön ylläpitäjäViimeisin päivittäjä: Hannu Tervonen Elo 6, 2009.

Tietoja

Hannu Tervonen on luonut tämän Ning-verkoston.

© 2018   Created by Hannu Tervonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot