Tapiola 1960-luvulla

Muistelmia puutarhakaupungista ja sen ihmisistä

Verkkoyhteisössämme alkaa olla jo tosi paljon erilaista tavaraa, jolloin kiinnostavan asian löytämiseen saattaa kulua jonkin aikaa vain selaamalla sivustoa.

Oletteko huomanneet aivan etusivun oikeassa yläkulmassa olevan suurennuslasin ja hakupalkin, jossa lukee "hae sosiaalisesta verkosta"? Se helpottaa huomattavasti eri aiheiden ja asioiden löytämistä. Laittamalla sinne avainsanan, niin se hakee kaikki sanaan liittyvät asiat sivustoltamme. Kun laitat siihen esimerkiksi Kelaranta -sanan, se hakee kaikki Kelarannan Timoa koskevat jutut. Tai jos laitat siihen Ptyk, saat  Pohjois-Tapiolan yhteiskoulua koskevat asiat, myös valokuvat.

Siksi onkin tärkeää, että otsikoit mm. tänne laittamasi valokuvat selkeästi, kavereiden on silloin paljon helpompi löytää ne. Kannattaa laittaa myös oppilaiden nimiä valokuvien alle, jos vain muistaa, sillä haku löytää myös sitten valokuvan oppilaan nimen perusteella (valokuvasivulla oleva erillinen haku tosin ei näy näin tekevän, elleivät nimet ole ns. valokuvan kuvauslaatikossa).

Hakukoneen etsintää helpottaa myös se, jos laitat juttusi avainsanoja perusmuodossa  nk. tageiksi.


Viimeisin päivittäjä: Hannu Tervonen Heinä 19, 2009.

Tietoja

Hannu Tervonen on luonut tämän Ning-verkoston.

© 2018   Created by Hannu Tervonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot