Tapiola 1960-luvulla

Muistelmia puutarhakaupungista ja sen ihmisistä

Kuvien liittämisestä juttuihin

Olen huomannut, että Ooppera -selaimella on hankaluuksia liittää kuvia juttuihin ja kommentteihin. Kun painaa kuvaikonia, etsii tiedoston koneeltaan ja painaa sitten lataa -painiketta, niin lataus jää pyörimään päälle pitkäksi aikaa, eikä tapahdu mitään, vaikka kyseessä olisi pieni kuva. Explorerilla  ja Firefoxilla sen sijaan suurehkokin kuvan koodi latautuu sivustolle koneelle hetkessä. 

Huomaa myös, että kun lataat koneelle kuvaa tekstin joukkoon, Explorerilla kuvan koodi tulee automaattisesti aina tekstin alkuun. Jos haluat kuvan tekstin keskelle, leikkaa koodinpätkä tekstin alusta ja liitä se tekstin joukkoon haluamallesi paikalle.  Tallenna -komennolla kuva sitten ilmestyy sinne, minne olit sen tarkoittanut. Firefoxilla koodinpätkä ilmestyy sen sijaan heti sinne kohtaan tekstiä, mihin olet asettanut kohdistimen, joten koodin siirtoja ei tarvita.

Oman sivun räätälöinti

Huomasitko muuten, että voi muuttaa oman henkilökohtaisen sivusi värimaailmaa ja tehdä sivusta persoonallisen. Se tapahtuu sivusi vasemmasta sarakkeesta kohdasta "Vaihda oma valokuva tai teema"  teema-painikeesta. Rohkeasti vaan tekemään omaa persoonallista 1960-luvun sivua, asetukset eivät vaikuta Tapiola-sivuston muiden välilehtien ominaisuuksiin.

Ongelmia sivuston käytössä

Jos Sinulla on jotakin teknisisiä tai muuta ongelmaa sivuston ominaisuuksien käytössä, voit lähettää minulle sähköpostia. Se tapahtuu (Hannu Tervonen) henkilökohtaiselta sivultani klikkamalla kuvani alapuolella olevaa kirjekuorta, jossa lukee "lähetä viesti".

Viimeisin päivittäjä: Hannu Tervonen Helmi 23, 2009.

Tietoja

Hannu Tervonen on luonut tämän Ning-verkoston.

© 2018   Created by Hannu Tervonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot