Tapiola 1960-luvulla

Muistelmia puutarhakaupungista ja sen ihmisistä

Tiedot

Koripallo

Hongassa pelaaminen tai muuten vaan koriksen harrastaminen

Sijainti: Tapiola
Jäsenet: 9
Uusimmat tapahtumat: Syys 15, 2015

Keskustelufoorumi

Tässä ryhmässä ei ole vielä keskusteluita.

Kommenttitaulu

Kommentti

Sinun tulee olla Koripallo:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Kommentoinut Olli Ilmari Lopmeri 15. syyskuu 2015 13:12
Monta tuttua pelaajaa 60-luvulta. Aloittelin itse pelaamisen silloin tuolla keskusaltaan vierellä olleelta koriskentältä. Asiaanhan kuului pelin jälkeen pulahtaminen silloin vielä rakenteilla olleeseen keskusaltaaseen. Sen jälkeen lautakentällä pelaamiseen ja treenaamiseen. Useita tapiolalaiaia veljeksiä kentällä treenaili. Hongan edustusjoukkueen lisäksi paikalla oli useita tapiolalaisia tunnettuja ja tuntemattomia suuruuksia joista mieleeni ovat jääneet ainakin Poika ( Immonen) , Tibbe, Jaska , Luotosen veljekset, Räikköset. Honkalaisista muistan myös Hook-Uolevin, Rönnin, Pilkun, Ekin, Karin ym.. Sekä tietysti Kuuselan. Kentän laidalla oli usein jollain radio tai nauhuri josta kuunneltiin tuon ajan musaa, Beatllesia ym...
Kommentoinut Timo Antero Vuori 23. toukokuu 2010 20:25
Koriksesta ja Hongan vaiheista kiinnostuneille tiedoksi, jos ette satu jo tietämään, että Mikael Salmi on kirjoittanut/toimittanut kirjan nimeltä "Jalkatyötä, jalkatyötä!". Mielenkiintoinen historiikki Hongan vaiheista.
Kommentoinut Timi kilpeläinen 26. maaliskuu 2010 16:59
Kaverin nimi on Jan Svartström. Pohjois Tapiolan yk.
Kommentoinut Keijo Vuori 7. maaliskuu 2010 19:51
Tuossa alla olevassa kuvassa taustalla oleva pelaaja on ehkä nimeltään Jani Svanström tai jotain sinnepäin, varmasti en muista. Ehkä joku vielä varmistaa nimen?
Kommentoinut Timo Antero Vuori 7. maaliskuu 2010 18:06
Kiitos Keijo kuvista!
Tosi hienoa, että meillä oli kameramies paikalla. Näiden muutamankin kuvan avulla päästään jo sisälle siihen korisfiilikseen, joka meillä tuolloin oli ja joka meitä veti jatkuvasti kentälle. Tuo kuva, jossa sinä teet koria ja minä hätistelen on kyllä mainio otos. Martille siitä kehut.
Mehän pelattiin tosiaan aina välillä niitä hiukan vanhempia kavereita vastaan, mutta kyllä multa taisi jäädä ne nimet sikseen. Eipä niillä nimillä sillä tavalla merkitystä ollut. Kunhan pelattiin. Mä muuten donkkasin vielä pari vuotta sitten minikoriin parin askeleen vauhdilla, mutta voihan koritkin olla eri korkeuksilla.
Kommentoinut Hannu Tervonen 7. maaliskuu 2010 07:47
Hienoja koriskuvia ! Jos laitat ne myös oman sivusi kuvagalleriaan, niin saataisiin ne myös diaesitykseen ja sitä myöten vähän sinnekin vauhtia.
Kommentoinut Keijo Vuori 6. maaliskuu 2010 21:33
Tässä kuvassa olen itse heittämässä ja taustalla on kuka?

Kommentoinut Keijo Vuori 6. maaliskuu 2010 21:28
Tässä lisää lautakentän menoa.

Kommentoinut Hannu Tervonen 5. maaliskuu 2010 17:52
Upea kuva Keijo !

Nuoruuden hienot hetket TYK:n kupeessa täyttävät mielen.
Kommentoinut Keijo Vuori 5. maaliskuu 2010 15:38

Eräskin kesäilta kului lautakentällä. Oli kivaa, halpaa ja aika terveellistäkin, kun ei nilkat kovin paljon nuljahdelleet.
 

Jäsenet (9)

 
 
 

Tietoja

Hannu Tervonen on luonut tämän Ning-verkoston.

© 2018   Created by Hannu Tervonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot