Tapiola 1960-luvulla

Muistelmia puutarhakaupungista ja sen ihmisistäVerkkoyhteisömme aktiivi  Juha Juutilainen on kuollut. Tieto Juhan äkillisestä menehtymisestä koskettaa minua suunnattomasti, sillä tunsin Juhan hyvin läheiseksi kumppaniksi tämän verkon kautta. Vaikka en ollut tavannut Juhaa vuosikymmeniin, jälleenkuulumiset olivat lämpimät, kun Juha ilmestyi verkkoon. Olimmehan pelanneet mm. koripalloa yhdessä vielä aikuisiällä.

Juha lähetti minulle aikanaan ensimmäisen henkilökohtaisen viestin tämän verkon kautta, ja senkin jälkeen sain Juhalta runsaasti yhteydenottoja verkkoa koskevista asioista ja ongelmista. Juha ei ollut tavallinen verkkojäsen, vaan sen aktiivinen kehittäjä.

Ja Otsonkallion ryhmän vetäminen ja osallistuminen Pohjois-Tapiolan jengin hauskojen ja mukavien juttujen kommentointiin näytti olevan Juhan intohimo. Ilman Juhan aktiivisuutta nämä verkkosivut olisivat huomattavasti valjummat. Uskon, että  useimmat meistä  jäämme kaipaamaan haikeudella Juhan innokasta muistelua Tapiolan ajoista.

Syvimmät osanottoni Juhan perheelle ja hänen läheisilleen. Olemme menettäneet upean ihmisen.

Hannu täällä

Olisi toivottavaa, että joku Otsonkallion porukasta ilmoittautuisi ryhmän vetäjäksi  ja Juhan työn jatkajaksi. Uskon, että se olisi myös Juhan toivomus.

Katselukerrat: 391

Vastaa tähän

Vastaukset tähän keskusteluun

Kiitos Hannu kauniista sanoistasi Jussin omaisten puolesta! On totta, että Juhassa Tapiolan aikojen muisteleminen herätti paljon intohimoa ja että Otsonkallion sivuston ylläpitäminen tuotti hänelle suurta iloa. Jussi arvosti kovasti aloitettasi näiden sivujen perustamiseen ja onhan tosiasia, että täällä kudotaan yhteen arvokasta muistojen seittiä. On upeaa lukea kokemuksia eri näkökulmista ja saada selvyyttä Tapiolan asioihin uudessa valossa. Uskoisin, että siskoamme Helenaa kiinnostaisi ryhmän vetäminen, ellei muita kiinnostuneita ilmaannu. Jatketaan, t. Elina, Juhan pikkusisko.

Vastaa keskusteluun

RSS

Tietoja

Hannu Tervonen on luonut tämän Ning-verkoston.

© 2018   Created by Hannu Tervonen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot